20.03.2019 / Op zoek naar de perfecte babynaam ?

Ben je op zoek naar dé perfecte babynaam? Zoek niet langer, onderstaande website kan je misschien een handje helpen? Gewoon echte leuk om te doen!


https://www.namesilike.com/index.html

12.12.2018 / Een geschenkbon van entrenousdeux altijd een goed idee !

Wenst u uw geliefde, dochter, vriendin of collega te verassen met een origineel geschenk? Dat kan, vraag vrijblijvend info over onze toffe geschenkbon van entrenousdeux!

26.01.2018 / Award 2017 "Etalage van het jaar"

Met trots delen wij mee dat entrenousdeux de award voor "Etalage van het jaar" in ontvangst mocht nemen van de handelscommissie Kuurne #trots.

01.01.2016 / Private Shopping, dat KAN !!!

Om u nog beter te kunnen bedienen, kunt u vanaf heden ook
"Private Shopping" doen buiten de normale openingsuren.
Neem gerust telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

01.01.2016 / Volg ons op instagram

Vanaf heden kan je ons nu ook volgen op instagram @entrenousdeux_kuurne !

01.01.2016 / Op zoek naar Stijlvolle nylonkousen?

Bij entrenousdeux vindt u een uitgebreid aanbod aan nylonkousen. Deze kunt u allemaal bekijken in de winkel maar ook op onze facebook pagina onder het album "zwangerschapspanty's". Deze zijn speciaal ontworpen voor zwangere dames met hoge taille en zachte band.

01.01.2016 / Cantaloop-lingerie

Cantaloop is een merk gespecialiseerd in ondersteunende zwangerschapsslips en -beha's, buikbanden en borstvoedingstopjes.

Daarnaast heeft Cantaloop een zeer comfortable reshape slip die de mama's ondersteuning geeft van de buik en billen na de bevalling.

Een echte aanrader !

03.02.2012 / Award 2011 "Marketing van het jaar"

Met trots delen wij mee dat we gisteren de award voor "Marketing van het jaar" in ontvangst mochten nemen van de handelscommissie Kuurne.