25.03.2021 / Corona 3.0

Liefste klanten,  Ik blijf bereikbaar voor alle vragen en afspraken !!!  Via Berichtjes op Facebook @entrenousdeux, of een afspraak boeken via de knop << NU BOEKEN >> .  Via berichtjes op Instagram @entrenousdeux_kuurne.  Via e-mail : info@entrenousdeux.be.  Telefonisch op het nummer 056 49 00 40.  Via berichtjes op whats up op het nummer 0478 47 30 15.  Via de webshop, klikken op Afspraak.  Ook de webshop is 24/24 en 7/7 bereikbaar via volgende link shop.entrenousdeux.be.  Voor de klanten die ONLINE bestellen en ONMIDDELLIJK afrekenen is er de mogelijkheid om de bestelling toegestuurd te krijgen OF om de bestelling af te halen in de winkel, op afspraak.  Voor de klanten die ONLINE bestellen, maar hun keuze graag nog eens passen in de winkel, kunnen jullie in het scherm Bestelling, na invulling gegevens, klikken op het icoontje AFHALING.  Indien u kiest voor onmiddellijk te betalen, heeft u een definitieve reservering.   Indien u kiest om te reserveren zonder betaling, wordt de bestelling pas op de dag van de afspraak gereserveerd mits voorradig.  Hou jullie goed en zorg voor elkaar!  Veel liefs,  Stephanie

15.12.2020 / Een geschenkbon van entrenousdeux altijd een goed idee !

Wenst u uw geliefde, dochter, vriendin of collega te verassen met een origineel geschenk? Dat kan, vraag vrijblijvend info over onze toffe geschenkbon van entrenousdeux!

15.11.2020 / Webshop ONLINE !!!

Neem zeker eens een kijkje op onze nieuwe Webshop

Via de rechtstreekse link : shop.entrenousdeux.be/nl/home
Via de website, doorklikken naar Webshop

Veel kijk en shop plezier !!!

02.01.2020 / Volg ons op instagram

Naast Facebook kan je ons ook volgen op instagram @entrenousdeux_kuurne !

20.03.2019 / Op zoek naar de perfecte babynaam ?

Ben je op zoek naar dé perfecte babynaam? Zoek niet langer, onderstaande website kan je misschien een handje helpen? Gewoon echte leuk om te doen!


https://www.namesilike.com/index.html

26.01.2018 / Award 2017 "Etalage van het jaar"

Met trots delen wij mee dat entrenousdeux de award voor "Etalage van het jaar" in ontvangst mocht nemen van de handelscommissie Kuurne #trots.

03.02.2012 / Award 2011 "Marketing van het jaar"

Met trots delen wij mee dat we gisteren de award voor "Marketing van het jaar" in ontvangst mochten nemen van de handelscommissie Kuurne.